Lähellä luonnollista ravintoa
Pohjanheltta on täysipainoinen, laadukas ja ekologinen kananrehu. Pohjanheltan ainutlaatuinen resepti on kehitetty tinkimättömästi eläimen hyvinvointi ja luontaiset tarpeet huomioiden. Reseptin kehitystyössä on ollut apuna Luonnonvarakeskus ja Rehux Oy sekä keruutuotetarkastaja Anne Tuomivaara, joka on kirjoittanut mm. kirjan "Eläintenhoitajan yrttiopas". Rehu täyttää kaikilta osin munivan kanan ravitsemukselliset tarpeet ja sen raaka-aineet on valittu kanan luonnollinen ravitsemus huomioiden.
Pohjanheltan useat valkuaislähteet takaavat monipuolisen aminohappojen saannin ja sen, ettei rehuun kerry liikaa yksittäisiä antiravinteita. Valkuaislähteinä on käytetty muun muassa pellavaa, hamppua, hernettä ja villiä Itämeren silakkaa. Rehuun on lisätty suomalaisen luonnon ravinnerikkaimpia antimia kuten nokkosta ja kuminaa. Pohjanheltta sisältää riittävän määrän kalkkia.