Pohjanheltta-puolitiiviste luomuviljalla 20kg. Postikulut 7 €/paketti. Noutomahdollisuus Orivedeltä.

39,00 €
(1 kg = 1,95 €)
Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Pohjanheltan raaka-aineet ovat yli 99 prosenttisesti kotimaisia eikä rehu sisällä soijaa tai geenimanipuloituja ainesosia. Reseptin kehitystyössä on ollut apuna Luonnonvarakeskus ja Rehux Oy sekä keruutuotetarkastaja Anne Tuomivaara, joka on kirjoittanut mm. kirjan "Eläintenhoitajan yrttiopas."


Pohjanheltan useat valkuaislähteet takaavat monipuolisen aminohappojen saannin ja sen, ettei rehuun kerry liikaa yksittäisiä antiravinteita. Valkuaislähteinä on käytetty muun muassa pellavaa, hamppua, hernettä ja perunaproteiinia. Perunaproteiinin aminohappokoostumus on vertaansa vailla. Rehuun on ravinnerikasta kuminaa. Rypsiöljy tuo energiaa ja sitoo pellettiä kestävämpään muotoon. Hampun- ja pellavansiemenet ovat tutkimuksissa parantaneet kanojen sulkapeitteen kuntoa ja nostaneet kananmunien omega-3 pitoisuutta.


Ainesosat:

Herne, luomuvehnä, hampunsiemenpuriste, pellavansiemenpuriste, kalkkikivi, kumina, monokalsiumfosfaatti, rypsiöljy, vuorisuola, elävä hiiva, vitamiinit/kivennäisaineet, aminohapot (treoniini, metioniini ja lysiini), ruuansulatusentsyymit, antioksidantit (zeaksantiini, luteiini, kapsantiini)


Rehu on koostumukseltaan pientä 3 mm jauhoontumatonta pellettiä


Lisätietoja raaka-aineista ja niiden alkuperästä löydät Tietoa Pohjanheltasta -sivulta.


Ravintoaineet:

11,0 % Kosteus/Fukt

20,75 %/Kg/ka Raakavalk./Råprotein

5,5 %/Kg Raakarasva/Råfett

6.6 %/Kg Raakakuitu/Råfiber

12,5 %/Kg Tuhka/Aska

12,8 g/Kg Lysiini/Lysin

5,9 g/Kg Metioniini/Metionin

14,4 g/Kg Kalsium/Kalcium

5,1 g/Kg Fosfori/Fosfor

1,9 g/Kg Natrium/Natrium


Puolitiivistettä syötetään noin 50 % kanan rehun kulutuksesta. Suosittelemme päivittäin muniville kanoille 60 % Pohjanhelttaa ja esimerkiksi 40 % viljaa riittävän valkuaisen turvaamiseksi. Pidäthän myös kalkkia vapaasti saatavilla.